Gol düellosunda gülen taraf Fenerbahçe oldu

haberglobal.com.tr
Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor
Gol düellosunda gülen taraf Fenerbahçe oldu
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan dev maçta Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u gol düellosu şeklinde geçen maçta 3-2 mağlup etti.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan maça etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu.

Sarı-lacivertliler, 13. dakikada Fred'in ceza sahası dışından attığı müthiş golle 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra da üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe 45+4. dakikada bir gol daha buldu.

Konuk ekip, Dusan Tadic'in asistinde bir kez daha Fred'le gol sevinci yaşadı ve ilk yarı 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

TRABZONSPOR 2. YARIDA GERİ DÖNDÜ

İkinci yarıda Trabzonspor oyunda dengeyi sağladı ve golü de buldu. Oyuna sonradan dahil olan Enis Bardhi 63. dakikada kullandığı frikikte farkı 1'e indirdi.

Bordo-maviliiler, Djiku'nun ceza sahası içerisinde Denswil'e yaptığı tehlikeli müdahalenin ardından penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Trezeguet skoru 2-2'ye getirdi.

BATSHUAYI SAHNE ALDI

İsmail Kartal, skorun 2-2'ye gelmesinin ardından Serdar Dursun ve Michy Batshuayi'yi sahaya sürdü. Batshuayi oyuna girdikten 4 dakika sonra golü buldu.

Serdar Dursun'un indirdiği topta düzgün bir vuruş yapan Belçikalı golcü skoru 3-2 yaptı ve Fenerbahçe'yi bir kez daha öne geçirdi.

Ligde üst üste 5. kez kazanan Fenerbahçe bu sonuçla puanını 79 yaptı ve Galatasaray'ı takibini sürdürdü. 49 puanda kalan Trabzonspor ise haftayı 3. sırada tamamladı.

Milli aranın ardından oynanacak olan 31. haftada Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek. Trabzonspor ise deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.