Giresunspor'dan transfer yasağı seferberliği

Giresunspor TFF 1. Lig
Giresunspor'dan transfer yasağı seferberliği
FOTOĞRAF: DepoPhotos

TFF 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'da basın sözcüsü Emrullah Ekiz, transfer yasağını kaldırabilmek için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, transfer yasağının kaldırılması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Ekiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer yasağı nedeniyle ligde genç oyunculardan kurulu bir kadro ile mücadele ettiklerini belirtti.

Sezonun ilk yarısında toplayabildikleri kadar puan toplamayı hedeflediklerini vurgulayan Ekiz, ikinci yarının planlamasını ise sürdürdüklerini aktardı.

Ekiz, transfer yasağının kaldırılması için de çalışmaların devam ettiğinin altını çizerek, "Yönetim olarak girişimlerimiz sürüyor. Burada yasağının kaldırılması için şehrimizin tek yumruk olması gerekiyor. Hedefimiz transfer yasağını kaldırarak ikinci devre öncesi kadromuzu güçlendirmek. İnşallah bunda da başarılı olacağız" diye konuştu.

LİGDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Karadeniz temsilcisi, bu sezon TFF 1. Lig'de de istediği sonuçları elde etme konusunda başarılı olamadı.

Çotanaklar bu sezon ligde çıktığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 12 haftada 9 puan toplayabilen yeşil-beyazlılar ligde 17. sırada bulunuyor.

Transfer yasağı nedeniyle kadrosunu güçlendiremeyen Giresunspor, altyapısından yetişen 13 oyuncuyu A takıma alma kararı almıştı.

Sezona Mustafa Kaplan yönetiminde başlayan Giresunspor ligin 10. haftasında teknik direktör değişikliğine gitme kararı almış ve göreve Mehmet Birinci'nin getirildiğini açıklamıştı. Mehmet Birinci yönetiminde 3 maça çıkan Karadeniz ekibi 4 puan toplamayı başardı.

Kaynak: AA