Getafe 1 puanı Enes Ünal ile kurtardı

İspanya La Liga
Getafe 1 puanı Enes Ünal ile kurtardı

İspanya La Liga'nın 26. haftasında Getafe, sahasında Alaves ile 2-2 berabere kalırken ev sahibi ekibin golleri milli oyuncu Enes Ünal'dan geldi.

La Liga'nın 26. haftasında Getafe, Alaves'i konuk etti.

Ev sahibi ekip, 32. dakikada Jorge Cuenca'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Deplasman ekibi, 45+1. dakikada Gonzalo Escalente'nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 55. dakikada milli oyuncu Enes Ünal, kaydettiği gol ile skoru 1-1'e getirdi. Alaves, 56. dakikada Edgar Mendez ile skoru 2-1'e getirdi. 72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Enes Ünal, skoru 2-2'ye getirdi.

Milli oyuncu Enes Ünal, 90+3. dakikada yerini Jaime Mata'ya bıraktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 sonuçlandı.

Getafe'nin kadrosunda yer alan bir diğer milli oyuncu Okay Yokuşlu ise yedek kulübesinde başladığı maçta forma giymedi. Bu sonuçla Getafe puanını 27'ye, Alaves ise 21'e yükseltti.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ

Milli oyuncu Enes Ünal, Alaves karşılaşmasında attığı gollerle birlikte bu sezon La Liga'daki gol sayısını 13'e yükseltti ve 18 gollü Karim Benzema'nın ardından gol krallığı yarışında 2. sıraya yükseldi.

Kaynak: DHA

Getafe Enes Ünal La Liga