Gençlerbirliği Sportif Direktörü, Fenerbahçe'nin transferlerini açıkladı: "4 oyuncu için protokol imzaladık"

Fenerbahçe Arda Güler Gençlerbirliği
Gençlerbirliği Sportif Direktörü, Fenerbahçe'nin transferlerini açıkladı: "4 oyuncu için protokol imzaladık"

Gençlerbirliği sportif direktörü Emrah Yıldız, altyapılarından yetişen oyuncularından Can Bartu Çığır, Utku Karakaya, Yiğit Evin ve Mahmut Ceyhun'un Fenerbahçe'ye transferleri için sarı-lacivertli kulüple protokol imzaladıklarını açıkladı.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldız, "Can Bartu Çığır, Utku Karakaya, Yiğit Evin ve Mahmut Ceyhun'un transferleri için Fenerbahçe ile anlaştık. Bu oyuncuların transferleri için protokol imzaladık. Sadece aramızda oyuncuların gelişimi noktasında Ankara'da mı yoksa İstanbul'da mı yaşayacakları konusunda görüşmeler var. 4 oyuncumuzun ücreti konusunda paket bir anlaşma yaptık. Oyuncularımızın satışından yüzde 15 payımız var" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER'İN REAL MADRID'E TRANSFERİNDEN 2.5 MİLYON EURO KAZANDILAR!

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Emrah Yıldız, Arda Güler'in Real Madrid'e transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Arda Güler'in bonservisindeki yüzde 20'lik pay için Fenerbahçe'yle sezon bitmeden 2 milyon 500 bin Euro'luk bir paket halinde anlaştık. Bu anlaşmanın neticesinde de devre arasında transfer yasağını açtık ve ligde kaldık" ifadelerini kullanmıştı.

Gençlerbirliği, 9 haftası geride kalan 1. Lig'de topladığı 17 puanla, 24 puanlı lider Eyüpspor'un 7 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Başkent temsilcisi ligin 10. haftasında deplasmanda 19 puanlı Kocaelispor ile karşılaşacak.

ARDA GÜLER REAL MADRID'DEKİ İLK MAÇINA RAYO VALLECANO KARŞISINDA ÇIKACAK

İspanyol Haber Ajansı EFE, Real Madrid kulübündeki kaynaklarına dayandırdığı haberinde Arda Güler'in El Clasico maçı kadrosuna alınmayacağını duyurdu.

Haberde Arda Güler'in takımla antrenmanlara çıktığı ancak cuma günü açıklanacak Barcelona maçı kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Sezon öncesi hazırlık döneminde menisküs sakatlığı yaşayan ve tam forma giymeye hazırken bu kez de kas yırtılması nedeniyle sahalara dönemeyen Arda Güler'in 5 Kasım'da oynanacak La Liga 12. hafta maçında Santiago Bernabeu'da Rayo Vallecano karşısında taraftarlarının önüne çıkacağı belirtildi.

Kaynak: Diğer