Arda Güler, Dani Carvajal'ın kanadını otoban yaptı! İspanyol futbolcu hakkını teslim etti!

Arda Güler Real Madrid FC Barcelona
Arda Güler, Dani Carvajal'ın kanadını otoban yaptı! İspanyol futbolcu hakkını teslim etti!

Real Madrid'de sakatlığını atlatan ancak El Clasico kadrosuna dahil edilmesi beklenmeyen milli futbolcumuz Arda Güler, eflatun-beyazlıların dünkü antrenmanında takımının tecrübeli isimlerinden Daniel Carvajal'i çalımlarıyla şaşkına çevirdi.

Real Madrid'de iyileşen Arda Güler'in 5 Kasım'da sahalara dönmesi bekleniyor. Ancak antrenmanlardaki performansı beklentileri artırdı. Onu son öven isim Dani Carvajal oldu. 

El Clasico'da kadroya alınması beklenmeyen milli yıldız, Real Madrid antrenmanında Carvajal'ın karşısında oynadı.

Dar alanda oynanan maçta Arda Güler tarafından defalarca geçilen Dani Carvajal şaşkına döndü. Başı dönen Carvajal'ın sözleri İspanyol medyasına yansıdı. Çaresiz kalan Carvajal "Dostum, çok iyisin" dedi.

Takım arkadaşları ve İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'yi heyecanlandıran Arda Güler için Real Madrid'in sağlık departmanının onayı bekleniyor.

Beklentileri iyice artıran Arda Güler, antrenmanda iki şut çekti. İkisinde de kaleci Lunin çaresiz kaldı.

Antrenmanı izleyenler Arda'nın oyunu karşısında ağızları açık kaldı.

EL CLASICO HAYALİ

Öte yandan herkes Ancelotti'nin bir sürpriz yapmasını bekliyor. İspanyol medyasında El Clasico kadrosuna Arda Güler'in alınması beklenmemekle birlikte oynamasa bile o havayı yaşaması için Carlo'nun böyle bir karar verebileceği inancı var.

Camp Nou tadilatta olduğu için olimpiyatlar için hazırlanan Montjuic Stadı'nda oynanacak olan müsabakada Arda Güler'i görmek yedek kulübesinde olsa bile büyük bir heyecan yaratacak.

BARCELONA - REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN?

İspanya La Liga'nın 12. haftasında Barcelona evinde Real Madrid'i ağırlayacak. 

Barcelona - Real Madrid maçı, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü TSİ ile 17:15'te oynanacak.

La Liga’da geride kalan 10 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Real Madrid 25 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Yoluna namağlup devam eden Barcelona ise 7 galibiyet ve 3 beraberlik alarak topladığı 24 puanla üçüncü basamakta bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV