Gençlerbirliği Altay'ı farklı mağlup etti

TFF 1. Lig Altay Gençlerbirliği
Gençlerbirliği Altay'ı farklı mağlup etti
FOTOĞRAF: İHA

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Altay'ı 3-0 mağlup ederek ligde üst üste 2. galibiyetini elde etti.

TFF 1. Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği, ligde zor günler geçiren Altay'ı konuk etti.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Gençlerbirliği rakibini Mustapha Yatabare, Sambou Yatabare ve Rahman Buğra Çağıran'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Başkent temsilcisi bu sonuçla puanını 17 yaparak ligde 5. sıraya yükseldi, galibiyet hasreti 7 karşılaşmaya çıkan İzmir ekibi ise 5 puanla ligin son basamağında haftayı tamamladı.

Ligin 10. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak, Altay ise evinde Sakaryaspor'u konuk edecek.

"BUNDAN SONRA HEP PUAN ALMAMIZ LAZIM"

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Altay Teknik Sorumlusu Göksu, “Öncelikle maçtan önce de söylemiştim, iki köklü takımın müsabakası. Biz iyi hazırlandık fakat çok erken gol yedik. 10. dakikada gol yiyince hemen düzen bozuldu. Bundan sonra demek ki daha çok çalışmamız lazım. Bir de puan cetveli çok enteresan. Eğer galip gelseniz 3 basamak üsttesiniz, gelemezseniz yerinizde kalıyorsunuz.

Bundan sonra bazı oyuncularımız da işin artık bilincinde olması lazım. Yani oyuncularımızın bundan sonra daha çok çalışacaklarını düşünmeleri lazım. Çünkü bundan sonra hep puan hep puan almak lazım. Puan alamazsanız yerinize kalıyorsunuz. Daha çok çalışıp ve yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz diye düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Ligin 9. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

Tuzlaspor-Kocaelispor: 1-2
Erzurumspor FK-Ankara Keçiörengücü: 0-1
Sakaryaspor-Adanaspor: 2-0
Göztepe-Şanlıurfaspor: 3-0
Bodrum FK-Bandırmaspor: 2-1
Ümraniyespor-Manisa FK: 3-2
Giresunspor-Boluspor: 0-1
Çorum FK-Eyüpspor: 2-3
Gençlerbirliği-Altay: 3-0

Kaynak: Haber Global TV

Altay Gençlerbirliği TFF 1. Lig gençlerbirliği haberleri Altay haberleri