Gedson Fernandes Süper Lig'de ilk golünü Galatasaray'a attı

Beşiktaş Galatasaray Rizespor Süper Lig
Gedson Fernandes Süper Lig'de ilk golünü Galatasaray'a attı

Gelecek sezondan itibaren Beşiktaş forması giyecek olan Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü Çaykur Rizespor formasıyla eski takımı Galatasaray'a attı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Galatasaray forması terleten, devre arası transfer döneminde ise kiralık olarak Çaykur Rizespor'a geçiş yapan Gedson Fernandes bir ilk yaşadı.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'la Çaykur Rizespor'un karşı karşıya geldiği maça ilk 11'de başlayan Portekizli orta saha oyuncusu, karşılaşmanın 8. dakikasında serbest vuruştan muhteşem bir gole imza attı. Bu gol, Gedson Fernandes'in Süper Lig kariyerindeki ilk golü olarak kayıtlara geçti.

23 yaşındaki oyuncu, Galatasaray formasıyla çıktığı 17 Süper Lig maçında gol atma başarısı gösterememiş, 3 asist üretmişti.

Beşiktaş'ın 6 milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı Gedson Fernandes, gelecek sezondan itibaren 4+1 yıl boyunca siyah-beyazlı formayı giyecek.

ISLIKLI TEPKİ

Nef Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Portekizli yıldıza tribünden tepki yağdı. Galatasaray taraftarı, takımlar anons edilirken Gedson Fernandes'i ıslıkla protesto etti.

Sarı-kırmızılı taraftlar, maç esnasında da top Gedson Fernandes'e her geldiğinde ıslıkla tepki vermeyi sürdürdü.

Gedson Fernandes Galatasaray Çaykur Rizespor

Kaynak: Haber Global TV

Gedson Fernandes Süper Lig Galatasaray Beşiktaş