Çaykur Rizespor'da Gedson Fernandes asistle başladı

Süper Lig futbol Rizespor Adana Demirspor
Çaykur Rizespor'da Gedson Fernandes asistle başladı

Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'a 3-1 mağlup olurken Karadeniz ekibinin yeni transferi Gedson Fernandes oyuna girdikten 9 dakika sonra ilk asistine imza attı.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 24. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip 3-1 kazandı.

Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golleri 27. dakikada Bjarnason, 33. ve 71. dakikalarda Balotelli kaydederken Rizespor'un tek golünü 80. dakikada Yusuf Sarı attı, golde asist 71. dakikada oyuna dahil olan Gedson Fernandes'ten geldi.

Transferi için Galatasaray ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geldiği ve Beşiktaş'ın 6 milyon Euro karşılığında gelecek sezondan itibaren kadrosuna kattığı Portekizli orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Rizespor forması terletecek.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor 22 puanda kaldı ve düşme potasında yer almaya devam etti. Adana Demirspor ise 40 puana yükseldi ve Alanyaspor'u geride bırakarak üçüncü sıraya yerleşti.

Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Altay ile karşılaşacak, Adana Demirspor ise Beşiktaş'ı konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Gedson Fernandes canlı maç izle bein sports 2 şifresiz izle canlı izle Adana Demirspor