Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica: "Sahaya çıkıp kendim gol atamam"

Süper Lig Beşiktaş Gaziantep FK
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica: "Sahaya çıkıp kendim gol atamam"
FOTOĞRAF: AA

Gaziantep Futbol Kulübü'nün teknik direktörü Marius Sumudica takımının ortaya gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirtirken gol atamamalarından yakınarak, "Sahanın içine girip de kendim gol atamam" dedi.

Süper Lig'İn 10. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Beşiktaş'a 2-0 yenilen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Rumen çalıştırıcı, her şeyi iyi yaptıklarını fakat gol atamadıklarını belirterek şu değerlendirmeleri yaptı:

"Bugün aslında benim takımım 60 dakika boyunca çok iyi oynadı. Markaj hatasından dolayı gol yedik. Daha iyi olmamız lazım. Birinci golden sonra daha açık oynamaya başladık, ikinci gol geldi maalesef. Kayserispor maçında 4-5 pozisyona girdik, atamadık. Başakşehir maçında aynısı, Beşiktaş'a karşı da pozisyonlar yakaladık.

"TAKIMIMDAN ÇOK MUTLUYUM"

Çok net pozisyonlardı bunlar. Deplasmanda eğer gol atamazsanız, kazanamazsınız. Bugün de öyle oldu. 3 deplasmanda 14 pozisyona girdik ama bunları gole çeviremedik. Ben takımı sadece hazırlayabilirim. Takımı bu şekilde hazırlayabilirim ama bu da bir yere kadar. Sahanın içine girip de kendim gol atamam.

Gerçekten çok mutluyum takımımdan. Çok iyi mücadele ettiler, çok iyi oynadılar. Sadece gol eksikti bugün.

"SADECE SAVUNARAK PUAN KAZANAMAYIZ"

Şimdiye kadar deplasmanda 3 maç yaptık. Kayseri maçında 4 net pozisyonumuz vardı, Başakşehir maçında da aynısı oldu, 3 net pozisyona girdik, penaltı kaçırdık. Bugün yine net fırsatlar yakaladık. Deniz karşı karşıya pozisyonda dışarı attı. Gratel'in pozisyonu vardı. 3 deplasman maçına baktığınızda 12 net pozisyon yakaladık.

Sadece savunarak puan kazanamayız. Bunu çalışacağız. Beşiktaş'ı çok iyi kapattı futbolcularım, bundan dolayı mutluyum. Taktik olarak Beşiktaş bizden üstün değildi. Futbolda gol atarsanız galip gelebiliyorsunuz."

Kaynak: Haber Global TV