Gaziantep FK'lı futbolcunun büyük acısı: Bebeğini kaybetti

Gaziantep FK
Gaziantep FK'lı futbolcunun büyük acısı: Bebeğini kaybetti

Gaziantep FK formasını giyen futbolcu Aziz Tetteh ve eşi Akosua'nın 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya gelen bebekleri tedavinin ardından hayatını kaybetti. Bebeğin cenazesine kulüpten hiç kimsenin katılmaması tepki çekti.

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, iki sezondur takımda forma giyen Aziz Tetteh’nin acı gününü paylaştı. Kulüp, 30 yaşındaki futbolcunun eşi Akosua’nın 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya getirdikleri bebekleri hayata tutunamadı. Yapılan açıklamada, doğumdan sonra tedavi altına alınana bebeğin tedaviye yanıt veremediği belirtildi.

Gaziantep FK’dan yapılan açıklama şu şekilde;

“Futbolcumuz Aziz Tetteh ve eşi Akosua’nın hayata gelmesini bekledikleri bebeklerinin 5 aylık olarak erken doğumla dünyaya geldikten sonra, hastanedeki bir süre tedavisinin ardından hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Tetteh ve ailesine en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, değerli eşi Akosua’nın da en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.”

Cenazesine kimse gelmedi

Öte yandan Gaziantep Güneş gazetesinin haberine göre Aziz Tetteh ve eşinin Nimo adını verdikleri bebeklerinin cenaze törenine Gaziantep FK kulübünden hiç kimse katılmadı.

"Bu ayıp size yeter" başlığıyla verilen haberde doğum sonrasında hayata gözlerini yuman bebek için düzenlenen cenaze töreninde kulüpten ne bir yönetici, ne bir personel, ne kulüp başkanı ne de bir futbolcu yer almadı. 

Cenazede Aziz Tetteh ve eşinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

Gaziantep FK'lı futbolcunun büyük acısı: Bebeğini kaybetti - Resim : 1

gaziantep fk haberleri futbol