Gaziantep FK Antalyaspor'u tek golle devirdi

Antalyaspor Gaziantep FK Süper Lig
Gaziantep FK Antalyaspor'u tek golle devirdi
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig 9. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Antalyaspor'u Nkoulou'nun attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, Antalyaspor'u evinde ağırladı.

Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Gaziantep FK, Akdeniz temsilcisini 71. dakikada Nicolas Nkoulou'nun kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Rumen teknik adam Marius Sumudica göreve geldikten sonra çıkışa geçen kırmızı-siyahlılar bu sonuçla ligdeki puanını 9 yaparak, ligde 15. sıraya yükseldi. 9 puanda kalan kırmızı-beyazlı ekip ise ligin 13. basamağında kaldı.

Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek, Antalyaspor ise evinde Başakşehir'i konuk edecek.

"ANTEP'TE KALSAYDIM BU TAKIM AVRUPA'DA OYNARDI"

Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica, oyuncularını tebrik ettiğini ve her birinin fedakarlık yaparak oynadığını anlatarak, şöyle dedi:

"Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok fedekarlık ederek oynadılar. Kalpten kazandığımız bir maçtı. Evimizde gerçekten güçlü bir ekibiz ama dışarıda da kazanmamız lazım. Taraftarları da tebrik ediyorum. Bizim yanımızda oldular ve çok yardımcı oldular. Maç ile ilgili ise çok kapalı bir maç oldu.

Taktiksel bir maçtı. Bazen böyle durumlarda iki takım kapalı olduğunda duran toplardan gol bulunabiliyor. Biz de bugün bunu başardık. Bugün gerçekten çok mutluyum. Beşiktaş maçını düşünmeye başlayacağız. Beşiktaş’a saygı duyuyorum ama Gaziantep FK oraya gezi için gitmiyor. Bu benim futbolculara mesajımdır. Eğer ben Gaziantep'te kalmaya devam etseydim bu takım Avrupa'da oynardı.''

"ÇALIŞTIĞIMIZ YERDEN GOL YEDİK"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Valado Tralhao, "Bugün iyi maç çıkarmadık. Dürüst olmak gerekirse ligte oynadığımız süre boyunca izlettiğimiz takımdan daha farklı bir Antalyaspor vardı. Gaziantep ekibine karşı oynamak kolay değildi. Takımın iyi oyuncularının olduğunu duran toplarda iyi oyuncularının olduğunu biliyorduk.

Bütün hafta çalışmamıza rağmen Gaziantep’ten duran toptan gol yedik. Hayal bile edemezsiniz bu duran toplara ne kadar çalıştığımızı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Gaziantep FK gaziantep fk haberleri Süper Lig süper lig haberleri Marius Sumudica Antalyaspor