Galibiyet serisini 6 maça çıkaran Eczacıbaşı lider VakıfBank'ı takibini sürdürdü

Sultanlar Ligi Voleybol
Galibiyet serisini 6 maça çıkaran Eczacıbaşı lider VakıfBank'ı takibini sürdürdü
FOTOĞRAF: AA

Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Eczacıbaşı, konuk ettiği Muratpaşa Belediyesi'ni 3-0 yenerek üst üste 6. galibiyetini aldı ve lider VakıfBank'ı takibini sürdürdü.

Voleybol Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Eczacıbaşı ile Muratpaşa Belediyesi karşı karşıya geldi.

Eczacıbaşı Salonu'nda oynanan karşılaşmada Eczacıbaşı, rakibini 25-10, 25-18 ve 25-15'lik setlerin sonucunda 3-0 yenerek bu sezon ligdeki 9. galibiyetini aldı ve haftayı 2. sırada tamamladı.

Turuncu-beyazlı kulüpte Tijana Boskovic 15 sayı, Sinead Jack-Ksal 12 sayı ve Hande Baladın 10 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynayan isimler oldu.

"YİNE İYİ OYUN VE İYİ SONUÇ"

Eczacıbaşı Başantrenörü Ferhat Akcan galbiyetin ardından yaptığı değerlendirmede, "Yine iyi oyun ve iyi sonuç. Galibiyet hedefi dışında yine bireyseş ve takım hedefleri vermiştik. Bunlara ulaştığımızı düşünüyorum. Bu çizgiyi koruyup oyunumuzu geliştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Turuncu-beyazlıların önemli oyuncularından Sinead Jack-Ksal ise, "Bugün takım olarak oynadığımızı düşünüyorum. Galatasaray maçından sonra da bu ritmi devam ettirmek istedik. Bu durum Scandicci gibi zorlu maçlarda bize çok yardımcı olacak. Takımımla gurur duyuyorum çünkü maçın zor anlarında takım olarak birlikteydik. Ekip çalışması budur" yorumunu yaptı.

KUZEYBORU, GALATASARAY KARŞISINDA ZORLANMADI

Günün bir diğer maçında ise Kuzeyboru ile Galatasaray kozlarını paylaştı.

Aksaray'da oynanan karşılaşmada Kuzeyboru 25-23, 25-20 ve 25-16'lık setlerin sonucunda rakibini 3-0 mağlup ederek bu sezon 7. kez sahadan galip ayrıldı.

Kuzeyboru ligde haftayı 4. sırada tamamlarken Galatasaray ise ligin 12. basamağında bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV