Galatasaraylı yıldıza iki kulüpten teklif

Galatasaray Rizespor Adana Demirspor
Galatasaraylı yıldıza iki kulüpten teklif

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor'un Galatasaray genç kanat oyuncusu Yunus Akgün'e talip oldukları iddia edildi.

Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla muhteşem bir sezon geçiren ve TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaraylı Yunus Akgün'e iddiaya göre iki Süper Lig kulübü yeniden talip oldu.

Fanatik'in haberine göre, Adana Demirspor geçen sezon kiraladığı Yunus Akgün'ü bu kez bonservisiyle kadroya dahil etmek istiyor. Balotelli ve Belhanda gibi yıldızları kadrosuna katan Adana Ekibi 21 yaşındaki oyuncu için 400 bin Euro teklif etti ancak Sarı-Kırmızılı takım bu rakamı az buldu.

RİZESPOR DA İSTİYOR

Oğulcan Çağlayan'ın bonservisi karşılığında Galatasaray 'dan 3 oyuncu talep eden Çaykur Rizespor Yunus Akgün'ü kadrosunda görmek istiyor. Ancak Yunus'un Karadeniz ekibine sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim 8+6 kuralı nedeniyle Yunus Akgün'ü bu sezon kadrosunda tutmaya kararlı. Geçen sezon Adana Demirspor'da 32 maçta 7 gol, 1 asistlik performans gösteren genç kanat oyuncusu yeni sezon idmanlarında da dikkat çeken bir görüntü çizmişti.

Fatih Terim PSV ile oynanan rövanş maçında Yunus Akgün'ü 11'de oynatmayı planlıyordu ancak genç oyuncu hafif sakatlığı nedeniyle kadroda yer almamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Yunus Akgün Adana Demirspor Çaykur Rizespor Galatasaray transfer haberleri transfer haberleri