Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını karşılamak üzere havalimanlarında

İSTANBUL/İHA
Galatasaray Fenerbahçe Turkcell Süper Kupa Suudi Arabistan
Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını karşılamak üzere havalimanlarında

Suudi Arabistan'da yapılması planlanan Süper Kupa finalinin iptalinin ardından yurda dönen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın taraftarları, takımlarını karşılamak üzere İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarına akın etti. Galatasaray kafilesi, İstanbul'a iniş yaptı.

Dün akşam oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa finalinin iptalinin ardından Galatasaray kafilesi İstanbul'a iniş yaptı.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR TAKIMLARINI BEKLİYOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından yurda dönmek üzere yola çıkan Sarı-kırmızılı kafileyi, havalimanında çok sayıda taraftarı tezahüratlarla bekliyor. 

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al - Awwal Park'ta oynanması planlanan ancak organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Süper Kupa sonrası Galatasaray kafilesi yurda dönmek üzere yola çıktı. Gece yarısı Riyad'dan kalkan uçağı karşılamak isteyen yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar da İstanbul Havalimanı'na akın etti.

Taraftarlar tezahüratlar eşliğinde takımlarını beklerken, andımızı da okudu.

2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, dün akşam Turkcell Süper Kupa Finali'nde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı.

Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudi yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı. Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacak olan Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçağı beklemek için çok sayıda Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftar, havalimanına akın etti. Sabaha karşı 06.00’da iniş yapması planlanan kafileyi bekleyen taraftarlar, ‘Türkiye’ ve ‘Mustafa Kemal Atatürk’ tezahüratları yapıyor.