Galatasaray'ın sol beki Derrick Köhn'e İtalya'dan talip var

HABER MERKEZİ
Galatasaray Transfer İtalya Serie A
Galatasaray'ın sol beki Derrick Köhn'e İtalya'dan talip var
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'da geçen sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Derrick Köhn ile İtalya Serie A ekiplerinin ilgilendiği iddia edildi.

Süper Lig'de geçen sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'ın oyuncularına Avrupa takımlarının ilgisi sürüyor.

Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında Hannover 96'dan 3.3 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Derrick Köhn'e talip var.

İtalyan basınından Torinogranata'nın internet sitesinde yer alan habere göre; İtalya Serie A ekiplerinden Torino, Derrick Köhn'ü kadrosuna katmak istiyor.

Haberde Torino'nun Alman sol beki geçen sezonun devre arasında da transfer etmek istediği fakat Galatasaray'a kaptırdığı bildirildi.

25 yaşındaki sol bekle ilgilenen tek takımın Torino olmadığı aynı zamanda Milan'ın da Köhn ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Milan'ın Theo Hernandez'i yedekleyebilecek, zaman zaman orta sahada da oynayabilecek bir isim arayışında olduğu ve bu yüzden Köhn'ü de radarına aldığı ileri sürüldü.

Geçen sezonun devre arasında takıma katılan Derrick Köhn, Galatasaray'da ligde ve kupada toplamda 14 maça çıktı ve 1 gol - 2 asistlik performansıyla şampiyonlukta katkı sağladı.