Galatasaray'ın Scott McTominay transferinde yeni gelişme

HABER MERKEZİ
Galatasaray Transfer Manchester United
Galatasaray'ın Scott McTominay transferinde yeni gelişme
FOTOĞRAF: Depophotos

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Galatasaray'ın Manchester United'ın İskoç futbolcusu Scott McTominay'i kadrosuna katmak için İngiliz devine teklif yaptığı belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele edecek olan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, yeni sezon öncesinde Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarken, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Faslı yıldız Hakim Ziyech'i de yeniden renklerine bağladı.

Galatasaray orta saha hattını güçlendirmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

İngiliz basınından Mirror'da yer alan habere göre; Galatasaray, Manchester United'ın İskoç futbolcusu Scott McTominay'i transfer etmek istiyor.

Haberde Sarı-kırmızılıların 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için yapmış olduğu teklifin geri çevrildiği ifade edildi.

İskoç futbolcunun 'Kırmızı Şeytanlar'daki sözleşmesinin son yılına girdiği hatırlatılırken, Manchester United'ın McTominay için yüksek bir bonservis bedeli beklentisi olduğu belirtildi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Scott McTominay ve Pierre-Emile Hojbjerg ile ilgilendiklerini açıklamıştı.

32 milyon euro piyasa değeri bulunan McTominay geçen sezon İngiliz devinde tüm kulvarlarda 43 maça çıkarken 10 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu ve teknik direktör Erik Ten Hag'ın gözüne girdi.

Geçtiğimiz sezon başında Erik Ten Hag, Scott McTominay'in takımdan ayrılabileceği yönünde rapor vermiş fakat daha sonra bu fikrinden vazgeçmişti.