Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklif belli oldu

Haberglobal.com.tr
Galatasaray Transfer İskoçya
Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklif belli oldu
FOTOĞRAF: Rangers Resmi X Hesabı

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın İskoçya Ligi ekibi Rangers'ta forma giyen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklif belli oldu.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, devre arasında savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar, Sacha Boey'u Bayern Münih'e göndermeye hazırlanırken sezon başında RB Leipzig'den kiralık olarak takıma katılan Angelino ile de yollar ayrılıyor.

Büyük beklentilerle transfer edilen fakat gösterdiği performansla teknik direktör Okan Buruk'un gözüne giremeyen Angelino'nun İtalya Serie A ekibi Roma ile anlaştığı iddia edildi.

Angelino'nun takımdan ayrılacak olması nedeniyle sol bek bölgesine transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray, kariyerini İskoçya Premiership ekibi Rangers'ta sürdüren Rıdvan Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için Rangers'a 3 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Glasgow ekibinin bu teklifi geri çevirdiği 4.5 milyon euro zorunlu satın alma maddesiyle kiralama ya da direkt 4.5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın İskoç ekibinin taleplerini kabul etmesi durumunda transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

22 yaşındaki sol bek, bu sezon Rangers formasıyla 17 karşılaşmada forma giyerken 2 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.