Fabrizio Romano duyurdu: Galatasaray'dan ayrılacak

Haberglobal.com.tr
Galatasaray Transfer Fabrizio Romano
Fabrizio Romano duyurdu: Galatasaray'dan ayrılacak

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak RB Leipzig'den kadrosuna kattığı Angelino'nun Sarı-kırmızılılardan ayrılacağı ve İtalya Serie A ekiplerinden Roma'ya gideceği iddia edildi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray devre arası transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da kadrosundaki isimlere gelen teklifleri değerlendiriyor.

Sarı-kırmızılılar, Fransız yıldızı Sacha Boey'u Alman devi Bayern Münih'e göndermişti. Galatasaray bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; İtalya Serie A ekiplerinden Roma, Galatasaray'ın kadrosunda kiralık olarak bulunan Angelino'yu kadrosuna katıyor.

Roma'nın Angelino'nun bonservisini elinde bulunduran RB Leipzig'le iletişime geçtiği ve anlaşmanın sağlanmak üzere olduğu bildirildi.

İtalyan temsilcisinin İspanyol futbolcuyu sezon sonuna kiralamak için anlaştığı ve sözleşmede 5 milyon euro'luk satın alma opsiyonunun da bulunacağı ifade edildi.

Resmi anlaşmanın sağlanmasının ardından Angelino, Galatasaray'dan ayrılacak.

27 yaşındaki futbolcu, sezon başında katıldığı Galatasaray'da tüm kulvarlarda toplamda 19 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol - 1 asistlik performans ortaya koydu.