PSG'li yıldızın transferinde Icardi referansı

Transfer Galatasaray transfer
PSG'li yıldızın transferinde Icardi referansı

Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, PSG'nin dünyaca ünlü oyuncusu Leandro Paredes'i kadrosuna katmak istiyor. Şampiyonluğun baş mimarlarından Mauro Icardi'nin bu transfer için devreye girdiği iddia edildi.

Ligde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, önümüzdeki sezon 2. ön eleme turundan itibaren mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

İddialara göre sarı-kırmızılılar, Paris Saint-Germain'in yıldız orta sahasının peşinde.

L'Equipe'te yer alan habere göre; Galatasaray, PSG'nin kadrosunda düşünmediği Leandro Parades'i transfer etmek istiyor.

Paredes, geçtiğimiz sezonu İtalya Ligi ekiplerinden Juventus'ta kiralık olarak geçirmişti. Torino ekibi, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmadı.

Haberde Paris temsilcisinin sözleşmesinin son yılına girecek Arjantinli oyuncuyu bonservisiyle göndermek istediği belirtildi. Yıldız isim için şu ana kadar tek ilgilenen takımın Galatasaray olduğu aktarılırken, 28 yaşındaki oyuncunun da Icardi'den olumlu referans aldığı ve İstanbul'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜ

Başarılı ön liberonun transfer olmak istemesindeki bir diğer faktör ise; sarı-kırmızılıların gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin önümüzdeki hafta içerisinde bu transfer için somut adımlar atmaya hazırlandığı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 39 maça çıkan futbolcu 1 gol, 2 asist kaydetti.

Kaynak: Diğer

Leandro Paredes Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri PSG Juventus