Galatasaray ve Beşiktaş transferde karşı karşıya

Transfer Galatasaray transfer transfer haberleri
Galatasaray ve Beşiktaş transferde karşı karşıya

İngiliz basınında yer alan haberlerde Glasgow Rangers'ın yıldız futbolcusunu transfer edebilmek için Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarış halinde olduğu iddia edildi.

Süper Lig'de 2022-23 sezonunda mutlu sona ulaşan Galatasaray ve Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle önlenemez bir ivme yakalayan Beşiktaş transferde karşı karşıya geldi.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Galatasaray ve Beşiktaş, Glasgow Rangers'ın orta saha oyuncusu Glen Kamara'yı kadrosuna katmak istiyor.

Arsenal altyapısında forma giyen ve geçtiğimiz yıl ülkesi Finlandiya'da yılın futbolcusu seçilen Glen Kamara, Türkiye'nin dev kulüplerinin radarında.

ASLAN GEÇEN SEZON DA İSTEMİŞTİ

İskoç temsilcisi, 6 milyon Euro civarındaki bonservis tekliflerine sıcak bakıyor. Glasgow ekibi oyuncuyla bu rakamda bir teklif geldiği halinde ayrılığına izin vereceği bilgisini paylaştı.

Haberde ayrıca, sarı-kırmızılıların bu transfer için geçtiğimiz sezon da girişimde bulunduğu fakat tekliflerinin reddedildiği bilgisi yer aldı. Fransız ekibi Rennes'in de Finlandiyalı orta saha oyuncusu için yaptığı teklifin geri çevrildii bildirildi.

Bu sezon Glasgow Rangers formasıyla 35 maçta sahaya çıkan oyuncu 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Kamara, Finlandiya Milli Takımı ile de 50 maçta forma giyerken, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri