Galatasaray'ın gözü Bodo Glimt'te

Galatasaray transfer haberleri futbol
Galatasaray'ın gözü Bodo Glimt'te

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Bir sağ kanat arayışı süren Sarı kırmızılılar, Bodo-Glimt forması giyen Ola Solbakken için resmi teklif yaptı.

BERK GÖL - HABER GLOBAL ÖZEL HABER

Bir sağ kanat kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar, Bodo-Glimt forması giyen Ola Solbakken için resmi teklif yaptı. Taraflar arasında pazarlıklar devam ediyor. Türkiye'den Solbakken ile ilgilenen tek takım Galatasaray değil. Trabzonspor da Norveçli oyuncuyla ciddi bir şekilde ilgileniyor. Öte yandan Adana Demirspor da oyuncunun durumunu takip ediyor. Solbakken'in kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Erik Botheim ihtimali

Devre arasında bir santrfor transfer etme ihtimali de olan Galatasaray'ın gündeminde Bodo-Glimt'in bir diğer futbolcusu Erik Botheim'in adı gündeme geldi. Galatasaray oyuncunun durumunu sordu. Ancak Sarı Kırmızılılar ilk etapta Botheim için istenen bonservis ücretini yüksek buldu.

Patrick Berg de masada

Öte yandan 6 numara transferi için de yine Bodo-Glimt forması giyen Patrick Berg'in ismi masada duruyor. Galatasaray oyuncuya henüz resmi teklif yapmadı. Berg için ilk resmi teklif Fransa Lig 1'den geldi ancak Bodo-Glimt bu teklifi reddetti.

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Bodo Glimt erik botheim