Galatasaray'ın Gift Orban için yaptığı dev teklif reddedildi

Galatasaray transfer Galatasaray
Galatasaray'ın Gift Orban için yaptığı dev teklif reddedildi

Galatasaray, önümüzdeki sezon için transfer harekatına başladı. Sarı-kırmızılıların Belçika ekibi KAA Gent'in golcü oyuncusu Gift Orban için 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu da içeren bir kiralama teklifi yaptığı ve bu teklifin geri çevirildiği ileri sürüldü.

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar forvet hattını güçlendirmek için Belçika ekibi Genk'in formasını giyen Gift Orban'ı gündemine aldı.

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre; Galatasaray, golcü futbolcu için ilk teklifini KAA Gent'e iletti. Sarı-kırmızılı ekip Nijeryalı oyuncu için 15 milyon euro satın alma opsiyonunu da içeren bir kiralama teklifinde bulundu. Fakat Belçika temsilcisi bu teklife sıcak bakmadı.

AVRUPA PEŞİNDE!

Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren 20 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgilenen tek takım Galatasaray değil.

Premier Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Burnley'nin oyuncu için bilgi aldığı, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Union Berlin ve Eintracht Frankfurt'un da futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi.

Fransız ekibi Lille'in de yıldız oyuncusu Jonathan David'in takımdan ayrılması durumunda transferdeki ilk hedefinin Gift Orban olacağı ifade edildi.

Nijeryalı oyuncu bu sezon çıktığı 21 maçta 20 gol atıp, 2 gol asist yapma başarısı gösterdi.

Golcü futbolcu, temsilcimiz Başakşehir'in 4-1 yenildiği maçta 4 dakikada hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri transfer haberleri