Galatasaray, Amerikalı yıldızın peşinde! İlk yapılan teklifin detayları

Galatasaray Galatasaray transfer
Galatasaray, Amerikalı yıldızın peşinde! İlk yapılan teklifin detayları

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda büyük avantaja sahip olan Galatasaray bir yandan da önümüzdeki sezonun planlamasına başladı. Sarı-kırmızılıların, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Amerikalı oyuncu Johnny için teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Süper Lig'de adım adım şampiyonluğa yaklaşan Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için kollarını sıvadı.

Brezilya basınından ge.globo'nun haberine göre; sarı-kırmızılılar, kariyerini Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional'de sürdüren Johhny'nin peşine düştü.

Haberde Galatasaray'ın Amerikalı oyuncu için yaklaşık bir ay önce 6 milyon Euro'nun yanı sıra, atılacak gol bonusu ve bir sonraki satıştan verilecek yüzde ile toplamda 10 milyon Euro'yu bulan teklif sunduğu iddia edildi.

AVRUPA'NIN DEV KULÜPLERİNİN LİSTESİNDE

Sarı-kırmızılıların bu transferde yalnız olmadığı belirtildi. 21 yaşındaki oyuncuyla Napoli, Sporting Lizbon, Real Betis ve Brighton'ın da ilgilendiği ileri sürüldü.

Johnny'in transfer olacağı takıma karar verirken, takımda kendisine teklif edilecek rolün ve transfer olacağı ülkeye adaptasyon sağlamanın kolay olmasını göz önünde bulunduracağı ifadeleri kullanıldı.

Ön libero pozisyonunda forma giyen Brezilya asıllı ABD'li oyuncu bu sezon Internacional formasıyla çıktığı 23 maçta 2 gol kaydetti. İlk kez Kasım 2020'de formasını giydiği ABD Milli Takımı'yla ise 5 karşılaşmada süre aldı.

Amerikan oyuncunun ayrıca İtalya vatandaşlığı da olduğu ve Avrupa'ya transfer olması durumunda bu durumun kendisi için büyük bir avantaj olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri