Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim itirafı

Burak Elmas Galatasaray Fatih Terim
Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim itirafı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas, katıldığı bir programda teknik direktör Fatih Terim'le yol ayrımı sürecinde neler yaşandığını anlatırken bir daha asla Galatasaray siyasetinin içinde yer almayacağını söyledi.

Galatasaray'ın 38. başkanı olan ve 22 Haziran 2021 ve 14 Haziran 2022 tarihleri arasında başkanlık görevi üstlenen Burak Elmas, katıldığı bir programda başkanlık dönemine dair itiraflarda bulundu.

Balçiçek İlter'in youtube kanalına konuk olan Burak Elmas, kendi dönemine dair önemli itiraflarda bulundu ve dikkat çekecek ifadeler kullandı.

Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim'le yollarını ayırdıkları dönemi şu sözlerle anlattı:

"Bütün yönetim kurulunu topladım, 2 kişi çekincesini belirtti Fatih Terim kararı için. Onlar da 'Doğru karar ama siyasi olarak yanlış olur' dedi. Ben de 'Arkadaşlar biz popülist karar vermek için buraya gelmedik. Galatasaray için bu kararı almak zorundayız. Bizim iktidarda kalmamız önemli değil.' dedim.

"TRİBÜNLER FATİH TERİM'İ GÖNDERECEKTİ"

Bana '2 hafta beklesen tribünler Fatih Terim'i gönderecekti' dediler. Ben buna neden izin vereyim? Fatih Terim, ondan daha genç olduğum için yüzde yüz bana 'çömez' gözüyle bakmıştır.

"BUYRUN BEYLER YİYİN BİRBİRİNİZİ"

En başarısız başkan söylemi, insanı üzen bir şey bu. Yaptıklarınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyorsunuz. Bir daha Galatasaray siyasetinin içinde olmayı asla düşünmüyorum.

Çocuklarıma, karıma özellikle kızıma inanılmaz hakaretler edildi. Bunu kendimden önce aileme yapmam. Böyle bir güç elde etme derdim yok. Buyurun beyler, yiyin birbirinizi."

Kaynak: Haber Global TV