Galatasaray'ın 6-2'lik Tuzlaspor mağlubiyeti Brezilya basınında

Galatasaray
Galatasaray'ın 6-2'lik Tuzlaspor mağlubiyeti Brezilya basınında

Süper Lig'e verilen milli arayı hazırlık maçı oynayarak değerlendiren Domenec Torrent yönetimindeki Galatasaray'ın Tuzlaspor'a şok bir şekilde 6-2 mağlup olması Brezilya basınında büyük ilgi gördü.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, lige verilen milli arada 1. Lig ekibi Tuzlaspor'la hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar mücadeleden 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. 

Galatasaray Domenec Torrent yönetiminde Hatayspor'a 4-2, Kasımpaşa'ya 3-1, Trabzonspor'a 2-1, Tuzlaspor'a ise 6-2 mağlup oldu ve kalesinde 15 gol görerek 4 maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Galatasaray'ın başında çıktığı 3 resmi maçta da mağlup olan Domenec Torrent, resmi olmayan 4. maçında da yenilgiden kurtulamayınca bu durum Brezilya medyasının ilgi odağı oldu.

Globo Esporte maçın analizini yaparken, FOX Sports ise Flamengo taraftarlarına "Eski antrenörünüzü özlüyor musunuz?" sorusunu yöneltti ve genellikle "hayır" yanıtının verildiği görüldü.

İki yıl önce Flamengo'yu çalıştıran 59 yaşındaki İspanyol teknik adam, Brezilya ekibinin başında çıktığı 26 maçta 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşamıştı.

Galatasaray, 23. haftası geride kalan Süper Lig'de topladığı 27 puanla düşme potasının yalnızca 3 puan üzerinde 15. sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızılılar Süper Lig'in 24. haftasında ligin flaş takımlarından Alanyaspor'a konuk olacak.

Galatasaray'ın 6-2'lik Tuzlaspor mağlubiyeti Brezilya basınında - Resim : 1

Galatasaray'ın 6-2'lik Tuzlaspor mağlubiyeti Brezilya basınında - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Süper Lig Domenec Torrent