Galatasaray'dan Nadiem Amiri ve Umaro Embalo için resmi teklif!

Galatasaray
Galatasaray'dan Nadiem Amiri ve Umaro Embalo için resmi teklif!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta saha ve kanat bölgeleri için Bayer Leverkusen'de forma giyen Nadiem Amiri ve Benfica forması giyen Umaro Embalo için kulüplerine resmi teklifte bulundu.

Yaz transfer döneminde kadrosun Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı ve Sergio Oliviera ile güçlendiren Galatasaray; Leo Dubois, Floran Grillitsch ve Haris Seferovic transferlerinde de büyük aşama kaydetti.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre; orta saha ve kanat bölgesindeki alternatiflerini artırmak isteyen sarı-kırmızılılar, Bayer Leverkusen forması giyen Afgan asıllı Alman orta saha oyuncusu Nadiem Amiri ve Benfica forması giyen Gine-Bissau asıllı Portekizli sağ kanat oyuncusu Umaro Embalo için kulüplerine resmi olarak kiralama teklifinde bulundu ve gelecek cevapları beklemeye koyuldu.

Benfica altyapısından yetişen ve henüz A takım forması giymeyen Umaro Embalo, Portekiz 2. Ligi'nde mücadele eden Benfica'nın rezerv takımında 59 maçta görev yaptı ve 6 gol - 16 asist üretti.

Futbola Hoffenheim altyapısında başlayan Nadiem Amiri ise 2019 yazında 9 milyon Euro bonservis karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Leverkusen'de, ikinci yarısını ise kiralık olarak Genoa'da geçiren 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 32 maçta forma giydi ve 2 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Diğer

Galatasaray Nadiem Amiri Bayer Leverkusen Benfica Galatasaray transfer haberleri