Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yanıt! Morova: Ligimizin belli bir şekilde gitmesi ve puan farkının açılmaması isteniyor

Haberglobal.com.tr
Galatasaray Fenerbahçe

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Morova, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki'ye yanıt verdi, "Ligimizin belli bir şekilde gitmesi ve puan farkının açılmaması isteniyor. Kamuoyunda dile getirilen iddiaların üzerine gidilmeli" açıklamasında bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Morova, Haber Global ekranlarında Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin sözlerine yanıt verdi, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu sonrası yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

Morova, Baki'nin maç sonu açıklamaları için "Fenerbahçeli yönetici talihsiz ifade kullanmış" dedi.

Morova'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

- Ligimizin belli bir şekilde gitmesi ve puan farkının açılmaması isteniyor. Kamuoyunda dile getirilen iddiaların üzerine gidilmeli.

- Taraftarlar şunu unutmasın; biz gerekli işlemleri yapıyoruz. Bundan sonraki adımı salı günü konuşacağız.

- Hakemler her takımın lehine ve aleyhine karar verebiliyor. Bunlardan bazıları o anda hata olabiliyor, bazıları kasıtlı oluyor. Biz kasıtlı olanların üstüne gidiyoruz. Hatta bir maçtan sonra 2. Başkanımız Metin Öztürk, isim vererek "Onlar, kasıtlı yapıyor" demişti.

- Tepkinin sebebi uzun süredir gelen hatalar. TFF'nin durumu düzeltemediği sebebiyle istifasını istiyoruz.

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında dün oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının ardından penaltı tartışmaları nedeniyle Galatasaray'ın paylaşım yapması üzerine Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulunmuştu.

Baki, "Utanmazlar! Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik tek kelimeyle" demişti.