Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Spor haberleri Galatasaray
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye büyük çalım

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği Abdülkerim Bardakcı rekabetinin ardından bir isme daha kanca attı.

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağlayan Galatasaray transferde atağa geçti. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın imzasının ardından Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu bir diğer yıldız için transfer teklifinde bulundu.

WILLIAM CARVALHO'YA KANCA

Milliyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın elinden Kazımcan Karataş'ı, Fenerbahçe'nin elinden ise Abdülkerim Bardakcı'yı kapan Galatasaray, sarı-lacivertlilere bir transfer çalımı daha atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde bulunan Real Betisli William Carvalho'yu transfer listesine ekledi.

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ısrarla takımda görmek istediği 30 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Galatasaray'ın Real Betis'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan William Carvalho için La Liga temsilcisine Fenerbahçe'den daha iyi bir transfer teklifi sunduğu belirtildi. Sarı-kırmızılılar, William Carvalho'yu transfer etmesi halinde ezeli rakibine bir gol daha atmış olacak.

Betis ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 16 milyon Euro. Carvalho, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinin formasıyla 49 maçta sahaya çıkarken 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı'nın da değişmez isimleri arasında yer alan tecrübeli ön libero, milli formayı 72 kez giyme başarısı gösterdi. 30 yaşındaki futbolcu lu karşılaşmalarda 5 gol ve 3 asist kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri William Carvalho