Galatasaray'dan Barış Alper açıklaması: "Satılık değil"

AA
Barış Alper Yılmaz Galatasaray EURO 2024
Galatasaray'dan Barış Alper açıklaması: "Satılık değil"
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkat çeken milli futbolcu Barış Alper Yılmaz hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) gösterdiği performansla Avrupa futbol kamuoyunun dikkatini çeken milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'a gelen teklifleri düşünmeden reddettiklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Linz kenti yakınlarından Geinberg kasabasında kamp yapan sarı-kırmızılı takıma eşlik eden Hatipoğlu, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi.

EURO 2024'te gösterdiği performansla beğeni toplayan Barış Alper'in takımdan ayrılma durumunun olup olmadığının sorulması üzerine Hatipoğlu, "Barış Alper Yılmaz satılık değil. Barış dahil birçok oyuncuya teklif geliyor. Bazılarını hiç düşünmeden reddediyoruz. Barış bunlardan biri. Kerem Aktürkoğlu ile ilgili de birkaç teklif var. Kerem'i de bırakmak istemiyoruz. Milli takımda çok başarılı bir oyuncu. Bu kadar yerliye ihtiyaç duyulan bir dönemde Kerem gibi bir futbolcuyu kaybetmek istemeyiz" diye konuştu.