Galatasaray'dan Azerbaycan ve Karabağ FK'ye teşekkür mektubu

Galatasaray
Galatasaray'dan Azerbaycan ve Karabağ FK'ye teşekkür mektubu

Galatasaray, Karabağ ile oynadıkları geliri depremzedelere bağışlanan hazırlık maçı nedeniyle Azerbaycan Türkçesi ile bir teşekkür mektubu yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından Azerbaycan Türkçesi ile yapılan açıklamada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mehriban Aliyeva'ya, Karabağ FK Başkanı Tahir Gözel'e ve maça yoğun ilgi gösteren Azerbaycan halkına teşekkür edildi.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın elit takımı Karabağ FK ile oynamış olduğumuz ve geliri depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanan dostluk maçı kulübümüzü ve camiamızı mutlu etti.

Bakü Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen müsabakayı izleyerek bizleri onurlandıran Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ve eşi Mehriban Aliyeva'ya, kulübümüzü büyük bir nezaketle karşılayan Karabağ FK Başkanı Sayın Tahir Gözel'e ve Yönetim Kurulu'na şükranlarımızı sunarız.

Ayrıca Bakü'deki coşkulu karşılama ve maça göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı Azerbaycan halkına bir kez daha teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Dursun Aydın Özbek
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı"

Kaynak: Haber Global TV