Galatasaray'dan ayrılarak Fransa'ya gitmişti, genç yıldızı Fenerbahçe geri getiriyor

Fenerbahçe Fransa Ligue 1 Transfer
Galatasaray'dan ayrılarak Fransa'ya gitmişti, genç yıldızı Fenerbahçe geri getiriyor

Fenerbahçe, Galatasaray'dan ayrılarak Marsilya'ya giden Bartuğ Elmaz ile ilgileniyor. Sarı-lacivertlilerin Fransız ekibine resmi teklifte bulunduğu ve beklemeye geçtiği iddia edildi.

Transfer sezonunda oldukça hareketli günler geçiren Fenerbahçe, sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Sarı-lacivertliler, Galatasaray'dan ayrılarak Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'ya transfer olan genç oyuncuyla ilgileniyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Bartuğ Elmaz ile ilgileniyor. Sarı-lacivertlilerin Fransız ekibine resmi teklifte bulunduğu belirtildi.

Öte yandan Fransa'da yayınlanan Le10Sport'ta, Marsilya'nın Türk futbolcusu Bartuğ Elmaz'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağını duyurdu. Marsilya hazırlık kampı için Almanya'ya giderken kadroda Dimitri Payet ve Bartuğ Elmaz yer almadı.

Le10Sport'ta yer alan haberde genç Türk orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı için kampta yer almadığı bilgisi yer aldı. 

20 yaşındaki oyuncu, 2022 Ocak ayında Galatasaray'la olan sözleşmesinin sona ermesiyle Fransız ekibinin yolunu tutmuştu.

Önlibero mevkisinde oynayan futbolcu, geçen sezon Marsilya B formasıyla 6 kez sahaya çıkmış ve 2 gol atmıştı.

Bartuğ Elmaz, Marsilya A Takımı'yla Fransa Kupası'nda sadece 1 maçta 4 dakika süre alabilmişti.

Kaynak: Diğer

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri bartuğ elmaz