Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Görüşmeler başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi Fransa Galatasaray
Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Görüşmeler başladı
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray, gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Fransız sağ beki Sacha Boey'un sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ve Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına giren Sacha Boey'un sözleşmesini uzatmak için harekete geçiyor.

Fernando Muslera ile birlikte bu sezon sarı-kırmızılı ekibin oynadığı 16 resmi karşılaşmada da 90 dakika sahada kalan Fransız sağ bek, Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray, sözleşmesi 2025'te sona erecek olan 23 yaşındaki oyuncu için harekete geçti.

Haberde, Cimbom'un Boey'un sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak istediği ifadelerine yer verildi. Ayrıca sözleşme görüşmelerinin sürdürüldüğü belirtildi.

Fransız savunmacının geçtiğimiz yaz Fransız Ümit Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası aday kadrosuna davet almış fakat sakatlığı sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Sacha Boey'un bu sezon gösterdiği performansla Fransa Milli Takımı'ndan davet beklediği fakat istediği çağrıyı alamadı.

Sacha Boey, bu sezon 16 resmi karşılaşmada forma şansı bulurken, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag karşılaşmasında da 1 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri Sacha Boey