Galatasaray'da Rizespor maçı öncesi Icardi gelişmesi

Galatasaray Rizespor Süper Lig

Galatasaray'da hafif sakatlığı bulunan ve Bayern Münih'le oynanan Şampiyonlar Ligi maçına iğneyle çıkan Mauro Icardi, Çaykur Rizespor maçının kadrosuna dahil edildi.

Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da hafif sakatlığı bulunan Mauro Icardi de kamp kadrosun dahil edildi.

Icardi, geçen hafta Beşiktaş ile oynanan maçta sakatlanmış ve Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı iğneyle sahaya çıkmıştı.

Rize'ye götürülecek olan Arjantinli golcüyle ilgili son kararı teknik direktör Okan Buruk verecek. Icardi'nin forma giyememesi durumunda Halil Dervişoğlu, Barış Alper ve Cedric Bakambu isimlerinden biri görev yapacak.

Maç için İstanbul Havalimanı'ndan Rize'ye hareket eden Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sekerek yürüdüğü görüldü.

Galatasaray'ın 21 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Sacha Boey, Angelino, Eyüp Aydın, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi, Cedric Bakambu

ICARDİ, 16 MAÇTA 15 GOL ATTI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, gol yollarındaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 16 resmi karşılaşmada 15 kez ağları havalandırdı.

Mauro Icardi, Süper Lig maçlarında 10, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarında ise 5 kez topu filelere gönderdi.

ICARDI, GALATASARAY'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLU

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımda olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde alınan 3-1'lik Bayern Münih yenilgisinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan 30 yaşındaki Icardi, taraftarlara seslenerek şunları kaydetti:

"UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir maçta alınan yenilginin ardından sessiz kalmak ve yola devam etmek kolay olurdu. Ama bugün herkese burada bulunmaktan ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. İnsanların her an, her maçta gösterdikleri sonsuz sevgi için minnettarım. Bu projenin kulübe büyük zaferler getireceğinden eminim çünkü projenin arkasında duran ve çalışan insanların her biri yürekten ve tutkuyla ellerinden gelenin en iyisini yapıyor."

Kaynak: Diğer