Torreira cezalı duruma düştü, Okan Buruk'tan fırça yedi!

Galatasaray
Torreira cezalı duruma düştü, Okan Buruk'tan fırça yedi!

Galatasaray'ın İstanbulspor'la oynadığı maça kart ceza sınırında çıkan Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, oyundan çıkarken gördüğü sarı kartla Sivasspor maçında cezalı duruma düştü ve hocasının tepkisini çekti.

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, evinde oynadığı İstanbulspor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyordu. Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Sacha Boey ve Lucas Torreira kart ceza sınırında bulunan isimlerdi.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Lucas Torreira, mücadelenin 89. dakikasında oyundan çıkarken hakemin gösterdiği yakın bölgeden çıkmak yerine oyunu soğutmak amacıyla uzak bölgeden çıkmayı tercih edince sarı kartla cezalandırıldı ve gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçında cezalı duruma düştü.

Torreira'nın gördüğü karta çok sinirlenen Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, yedek kulübesine geldiği anda oyuncusuna gördüğü sarı kart sebebiyle tepki gösterdi. Torreira ise bu anlarda bir süre yaşananları anlatmaya çalıştı, ardından ise yedek kulübesine doğru yöneldi.

Torreira sarı kart Okan Buruk
Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır.

OKAN BURUK YAŞANANLARI ANLATTI

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 2-1 kazandıkları İstanbulspor maçının ardından Lucas Torreira ile aralarında geçen diyaloğu şu sözlerle anlattı:

"Torreira sarı kart sınırında olduğu ve cezalı duruma düştüğü için sinirlendim. Daha önce bir tane daha böyle kolay sarı kart görmüştü. Hakem kenardan çıkmasını istedi, o illa ortadan çıkacağım dedi ve kart görüp cezalı duruma düştü. Buna sinirlendim.

Bazen takımlar, oyuncular plan yapar, 'Bu maç kart göreyim' falan der ama bizim bu tür şeyimiz de yok. Cezalı duruma düştü. Cezalı, sakat olan hiçbir oyuncuyu bir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyorlar. Diğer arkadaşlarıyla antrenman yapacak."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Lucas Torreira Okan Buruk