Galatasaray'da Icardi ve Zaha sürprizi

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Icardi ve Zaha sürprizi
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile yapacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Listeye yeni transferler Mauro Icardi, Wilfried Zaha ve Günay Güvenç de eklendi.

Galasaray, Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile 8 Ağustos Salı günü oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı öncesinde kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Sarı-kırmızılıların UEFA'ya bildirdiği listede yeni transferlerden Mauro Icardi, Wilfred Zaha ve Günay Güvenç yer alırken, Kerem Demirbay kadroya eklenmedi.

Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği listede yer alan oyuncular şöyle:

Fernando Muslera, Günay Güvenç, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjo, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Cedric Bakambu

Galatasaray'da Olimpiu Morutan ve Yusuf Demir kadroda kendisine yer bulamadılar. Yeni transferlerden Kerem Demirbay da listede yer almadı.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray-Olimpija Ljubljana Maçı Icardi ZAHA