Gomis'ten Okan Buruk'a yanıt gecikmedi: "Soyunma odası konuşmalarını seslendirmenin yeri medya değil"

Galatasaray Okan Buruk
Gomis'ten Okan Buruk'a yanıt gecikmedi: "Soyunma odası konuşmalarını seslendirmenin yeri medya değil"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un "Artık Galatasaray forması giymek istemiyor" dediği Bafetimbi Gomis, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Soyunma odası konuşmalarını da seslendirmenin yeri medya değil" diyerek antrenörünün sözlerine yanıt verdi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, 3-3 berabere kaldıkları Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, Icardi'nin henüz tam iyileşmemesi sebebiyle maça Zaniolo'yla başlamak durumunda kaldıklarını belirtmiş, Bafetimbi Gomis'in ise kendisine artık Galatasaray forması giymek istemediğini söylemişti.

Fransız golcü, Okan Buruk'un sözlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, sahada olmadığı için alınan sonuçtan sorumlu olamayacağını ve sırt ağrıları çektiğini belirterek, "Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil." dedi.

Gomis'in paylaşımını takım kaptanlarından Fernando Muslera, Nicolo Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün gibi isimler beğendi.

Gomis paylaşımı

Bafetimbi Gomis'in açıklaması şu şekilde:

"Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi…

Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil.

Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz."

Bu sezon Galatasaray formasıyla 21 Süper Lig maçında 670 dakika şans bulan Gomis, 8 gol kaydetti.

Galatasaray'da önümüzdeki hafta yapılması planlanan Yönetim Kurulu toplantısının ardından Gomis'in kadro dışı bırakılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Bafetimbi Gomis Okan Buruk