Galatasaray'a bir kötü haber daha! Victor Nelsson sakatlandı

İSTANBUL (İHA)
Süper Lig Galatasaray Başakşehir
Galatasaray'a bir kötü haber daha! Victor Nelsson sakatlandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'de Galatasaray'ın sahasında Başakşehir'i 2-0 yendiği maçın ilk yarısında Kerem Aktürkoğlu sakatlık geçirip oyuna devam edememişti. Sarı-kırmızılarda Danimarkalı stoper Victor Nelsson da sakatlık yaşadı.

Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray evinde Başakşehir ile oynarken, sarı-kırmızılılarda savunma oyuncusu Victor Nelsson sakatlığından dolayı oyuna devam edemedi.

Sağlık ekibinin sahada müdahalesinden sonra bir süre kendini deneyen Nelsson daha sonra oyundan çıktı ve direkt soyunma odasına gitti.

Danimarkalı futbolcunun yerine 59. dakikada Brezilyalı futbolcu Tete girdi. Nelsson’un savunmadaki yerine ise Kaan Ayhan geçti.

Galatasaray'da mücadelenin ilk yarısında Kerem Aktürkoğlu da geçirdiği sakatlığın ardından oyuna devam edemeyip yerini Wilfried Zaha'ya bırakmıştı.

GALATASARAY 13. KEZ KALESİNİ GOLE KAPADI

Süper Lig’in 25. Haftasında sahasında Başakşehir ile karşı karşıya gelen Galatasaray sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

Bu sezon savunmada başarılı bir performans sergileyen sarı-kırmızılılar, bunu turuncu-lacivertliler karşısında da sürdürdü. Aslan bu müsabakayla birlikte Süper Lig’de 13. kez kalesinde gol görmedi.

Cimbom bu süreçte; Kayserispor, Trabzonspor, Gaziantep FK, İstanbulspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Pendikspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor, Samsunspor ve Başakşehir maçlarında kalesini gole kapadı.

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı 25 karşılaşmada 14 gol yerken, bu alanda en az gol yiyen takım olarak bulunuyor.