Okan Buruk'tan öz eleştiri: Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı, kendimizi zora soktuk

Galatasaray Okan Buruk UEFA Şampiyonlar Ligi
Okan Buruk'tan öz eleştiri: Çok rahat kazanabileceğimiz bir maçtı, kendimizi zora soktuk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Zalgiris'le deplasmanda berabere kaldıkları maçın ardından öz eleştiri yaparak, rahat kazanmaları gereken bir maçı kazanamadıklarını söyledi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Zalgiris ile 2-2 berabere kaldı.

Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, kazanmaları gereken bir maçta berabere kaldıklarını belirterek, "Maçın büyük bölümünde kendi kendimizi zora soktuk. Çok rahat kazanabileceğimiz bir maç olabilirdi. Bunun yanında savunmada çok hata yaptık. Rakibe de çok net pozisyonlar verdik. Biraz daha sakin olup kalitemizi ortaya koymalıydık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı sentetik çimde oynadıklarını hatırlatan Buruk, "Sentetik bir sahada oynuyoruz. Burada soru işaretlerimiz vardı. Rakibimiz buna daha alışmış bir takım. Bizim takım için bu anlamda zorluklar vardı" ifadelerini kullandı.

SAKATLANAN ANGELINO'NUN DURUMU

Okan Buruk, 84. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan yeni transfer Angelino'nun durumu için de açıklama yaptı.

Deneyimli çalıştırıcı, İspanyol oyuncunun sakatlığının ciddi olmadığını belirterek, "Angelino'ya kramp girdi. Önemli bir şeyi yok" dedi.

Okan Buruk Danimarkalı Nelsson'un performansı hakkında, "Nelsson belki de en kötü maçlarından birini oynadı. Kimse hazır değil ama bu seviyede daha iyi olmamız gerekiyordu. Takım savunmamızın daha iyi olması gerekiyordu. Doğru yerleşemedik" yorumunda bulundu.

Yeni transfer Bakambu hakkında da konuşan Buruk, "Cedric Bakambu'yu kadroya yazdık. Antrenmanlara başladı. Her şey yolunda giderse, ikinci maçta kadroda olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Zalgiris-Galatasaray Zalgiris-Galatasaray Maçı UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Zalgiris Galatasaray haberleri Okan Buruk