Galatasaray son dakikada beraberliğe razı oldu, turu İstanbul'a bıraktı

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray son dakikada beraberliğe razı oldu, turu İstanbul'a bıraktı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Zalgiris ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, 2-1 önde götürdüğü maçın duraklama dakikalarında yediği golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius ile karşı karşıya geldi.

LFF Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de karşılıklı pozisyonlara girse de gol sesi çıkmadı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Mücadelenin 2. yarısında ise ev sahibi ekip 47. dakikada ev sahibinin geliştirdiği kontra atakta Oyewusi'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Temsilcimiz Galatasaray ise 75'te Sergio Oliveira'nın ortasında Abdülkerim Bardakcı'nın attığı golle karşılamaya dengeyi getirdi.

Bu golden 3 dakika sonra ise 78. dakikada Sarı-kırmızlıların yeni transferi Halil Dervişoğlu çıktığı ilk resmi maçta fileleri havalandırarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Ev sahibi ekip 90+1'de Kazlauskas'ın attığı golle skoru 2-2'ye getirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da sonucunu belirledi.

Zalgiris'te 80. dakikada oyuna giren Kazlauskas, 90+1. dakikada attığı golün ardından formasını çıkardığı için ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Bu karşılaşmanın rövanşı ise 2 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da oynanacak.

Cimbom, sahasında oynayacağı rövanş maçını kazanması durumunda Devler Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselmeyi başaracak.

Kaynak: Haber Global TV

Zalgiris-Galatasaray Zalgiris-Galatasaray Maçı UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı Zalgiris Galatasaray haberleri