Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk: "Azerbaycan'da mükemmel ağırlandık"

Galatasaray Azerbaycan

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, tüm geliri depremzedelere bağışlanacak özel maçta Karabağ'ı 2-1 mağlup etmelerini, "Azerbaycan'da mükemmel ağırlandık. Çok güzel bir futbol gecesi yaşadık. Karabağ çok iyi oynadı, çok konsantreydi. Biz aynı konsantrasyonda değildik." sözleriyle değerlendirdi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Karabağ ile oynanan ve tüm geliri depremzedelere bağışlanacak özel maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karabağ'ın iyi bir takım olduğunu söyleyen Buruk, "Bugün ön plana çıkan birçok oyuncuları oldu. Karabağ'ı takım olarak beğeniyorum. İyi bir hocaya da sahipler. Bu maçta da çok iyi oynadılar, çok konsantreydiler. Bir Avrupa kupası maçı oynuyor gibiydiler. Biz aynı konsantrasyonda değildik." dedi.

Azerbaycan'da çok iyi ağırlandıklarını belirten Buruk, "Herkese teşekkür ederim. Mükemmel ağırlandık. Bugün burada çok güzel bir futbol gecesi yaşadık." ifadelerini kullandı.

Yusuf Demir ve Matthias Ross'un sakatlıkları sebebiyle oyundan alındığını söyleyen Buruk, "Yusuf ve Ross devre arası çıktı. Ufak bir sakatlıkları oldu. Genç oyuncular, böyle maçlarda tecrübe edinmeleri onların da işine yarıyor." şeklinde konuştu.

Son olarak oyuncuların performansını değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Kaan Ayhan buraya oynamadan geldi. Bugün maçta ayakta kalan oyuncularımızdan biriydi. Son maçtan 8-9 oyuncumuz farklıydı. Birçok oyuncumuza şans verdik. Bu maç bizim için iyi bir antrenman oldu. Özellikle Zaniolo'nun buna çok ihtiyacı vardı. Biraz yorgunluk oldu ama buna değdi." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Okan Buruk Azerbaycan Karabağ Galatasaray maçı Bakü