Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ı açıkladı

Galatasaray transfer
Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'ı açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Çaykur Rizespor'la sözleşmesini tek taraflı fesheden Oğulcan Çağlayan'ı renklerine bağladığını duyurdu.

Sarı-kırmızılılar, Çağlayan'ın Galatasaray transfer haberini kendi sesiyle "Türkiyenin ilk ve tek dört yıldızlı takımı merhaba" ile duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bir sonraki açıklamada ise, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Oğulcan Çağlayan transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı.Galatasaray Sportif A.Ş. tarafından konu ile ilgili KAP'a yapılan duyuru şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Oğulcan Çağlayan ile 2020-2021 futbol sezonundan başlamak üzere 4 sezon için aşağıdaki şartlarda anlaşmaya varılmıştır.

2020-2021 sezonu için net 3.750.000 TL sabit transfer ücreti

2021-2022 sezonu için net 4.250.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 4.750.000 TL sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 5.250.000 TL sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Oğulcan Çağlayan geride kalan sezonda Çaykur Rizespor formasıyla 24 maça çıktı, 4 gol ve 2 asist üretti.

BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ: "BİZ OĞULCAN'DAN ÇOK UMUTLUYUZ"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonuna verdiği demeçte, yeni transferleri Oğulcan Çağlayan ile ilgili konuştu.

Mustafa Cengiz, Oğulcan'ın bildiği bir oyuncu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Oğulcan benim bildiğim bir sporcu. Önce benim memleketime gitti Antep'e, sonra döndü Rize'ye gitti. Şimdi doğru yeri ve yuvasını buldu. İnşallah burada çok başarılı olur. Galatasaray'a hizmet eder. Galatasaray'da uzun vadede daha yüksek görevlere gelir. Biz Oğulcan'dan çok umutluyuz. Altyapısının çok iyi olduğunu biliyoruz ve kendisine hoş geldin diyoruz."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Oğulcan Çağlayan