Galatasaray için Merih Demiral iddiası

İtalya Serie A futbol transfer haberleri
Galatasaray için Merih Demiral iddiası

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'ın kariyerini İtalya'nın Atalanta takımında sürdüren milli futbolcu Merih Demiral'la ilgilendiği iddia edildi.

2022-23 sezonunda Süper Lig'de etkileyici bir performans sergileyerek şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istiyor.

İtalyan basınında yer alan haberlerde Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini ile arasında soğuk rüzgarlar esen Merih Demiral'ın sarı-kırmızılılara transfer olabileceği iddia edildi.

Corriere Dello Sport'un haberine göre; adı sıklıkla Inter'le transfer söylentilerine karışan 25 yaşındaki oyuncuya Milano takımının ilgisi azaldı.

Yıldız savunmacı Milan Skriniar'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık devre arasında milli futbolcu ile ilgilenen lacivert-siyahlılar, bu transferde geri adım attı.

'ATALANTA'DA KALMAYACAK'

Hocası ile arasının açık olduğu bilinen stoperin, Gian Piero Gasperini'nin 2025'e kadar sürecek bir sözleşme imzalaması sonrasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bergamo ekibinin Merih için 18 milyon Euro istediği haberde belirtilirken, Galatasaray ve Premier Lig ekiplerinin bu transferde istekli ve avantajlı olduğu ileri sürüldü.
Merih Demiral geçen sezon Atalanta formasıyla 28 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Galatasaray için Merih Demiral iddiası - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Merih Demiral Atalanta İtalya Serie A transfer haberleri Galatasaray Galatasaray transfer haberleri