Brezilya ekibi kancayı Fenerbahçe'ye attı, Valencia'dan sonra onun peşindeler

Fenerbahçe transfer haberleri
Brezilya ekibi kancayı Fenerbahçe'ye attı, Valencia'dan sonra onun peşindeler

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional'in sarı-lacivertlilerin bir diğer yıldız ismi için de teklif yaptığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ekvadorlu golcüsüyle prensip anlaşmasına vardığı iddia edilen Brezilya'nın köklü kulübü, sarı-lacivertli bir başka oyuncunun daha peşinde.

Brezilya basınından Revista Colorada'nın haberine göre; Internacional, sarı-lacivertlilerin sezon başında İtalya'nın Cagliari takımından kadrosuna kattığı Joao Pedro için teklifte bulundu.
Haberde golcü ismin hem Brezilya hem de İtalya vatandaşlıkları bulunduğu hatırlatılırken,

Brezilya temsilcisinin geçtiğimiz yılda da bu transferi gerçekleştirmek istediği fakat oyuncunun ikna edilemediği belirtildi.

Internacional oyuncuyu satın almayı düşünürken, kiralama formülünün de masada olduğu öne sürüldü. Haberde ayrıca kulüpler arasındaki görüşmelerin de devam ettiği yorumları yapıldı.

Fenerbahçe'nin 4.68 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Joao Pedro bu sezon sarı-lacivertli formayla 28 maça çıkarken 5 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Joao Pedro Enner Valencia Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Internacional