Galatasaray Manchester United karşısında 2. kez kazandı

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Mauro Icardi Manchester United Bayern Münih
Galatasaray Manchester United karşısında 2. kez kazandı
FOTOĞRAF: İHA

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, Manchester United'ı 3-2 yenerek Kırmızı Şeytanlar karşısında tarihindeki 2. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle Devler Ligi'nde 12 maç aradan sonra kazanmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, Old Trafford'da karşılaştığı İngiliz ekibi Manchester United'ı iki kez geriye düşmesine rağmen 3-2'lik skorla mağlup etti.

Sarı-kırmızılılar, bu sonuçla puanını 4'e çıkardı ve grupta Bayern Münih'in ardından ikinci sırada kendine yer buldu. Aslan, grubun 3. müsabakasında 24 Ekim Salı günü Bayern Münih'i konuk edecek.

Sarı-kırmızılılar, Manchester United ile 7. resmi mücadelesine çıktı. Cimbom, bu sonuçla İngiliz ekibine karşı 2. galibiyetini elde etti. Geride kalan karşılaşmalarda Manchester 2 kez kazanırken, 3 müsabakada da berabere sona erdi.

İNGİLTERE'DE TARİHTEKİ İLK GALİBİYET

Galatasaray, Manchester United karşılaşmasıyla beraber İngiliz ekipleriyle 22. maçına çıkarken, 4. galibiyetini kazandı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Cimbom, ayrıca tarihinde ilk kez İngiltere'de galibiyet elde etmiş oldu.

KÖTÜ SERİYİ BİTİRDİ, 12 MAÇ SONRA KAZANDI

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında son galibiyetini 2018-2019 sezonunda D Grubu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı, İstanbul'da 3-1'lik skorla yenerek elde etti.
Sarı-kırmızılılar, 18 Eylül 2018 tarihinde oynanan bu müsabakadan sonra 12 grup müsabakasında 8 mağlubiyet, 4 beraberlik almıştı. Aslan, Manchester galibiyetiyle bu kötü serisini de sona erdirdi.

Kaynak: İHA

Galatasaray Galatasaray haberleri