Mauro Icardi Galatasaray dışında hiçbir teklifi değerlendirmeye almadı

Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi
Mauro Icardi Galatasaray dışında hiçbir teklifi değerlendirmeye almadı
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin yaz transfer döneminde pek çok farklı takımdan aldığı transfer tekliflerini Galatasaray'a gitmek istediği için değerlendirmeye bile almadığı öğrenildi.

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve attığı gollerle taraftarların adeta sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçında da galibiyeti getiren golü kaydeden isim oldu.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Arjantinli yıldız, yaz transfer döneminde kendisine gelen pek çok kulüpten gelen farklı teklifleri değerlendirmeye bile almadı.

Haberde her şeyin 30 yaşındaki futbolcu için olabilecek en iyi şekilde gittiği belirtilirken, Icardi'nin de çok mutlu olduğu ifadeleri kullanıldı.

Sarı-kırmızılıların 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Icardi, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 39 karşılaşmada 34 gol - 9 asistlik performans sergileyerek takımının elde ettiği başarılarda önemli pay sahibi oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Mauro Icardi Galatasaray Mauro Icardi Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi