Galatasaray'dan transfer açıklaması

Galatasaray'dan transfer açıklaması

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, transfer süreci ve KAP bildirimi eleştirileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, yönetim kurulu toplantısının ardından transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sanver'in açıklamaları şöyle:

"Ana hissedarı olduğumuz Futbol A.Ş.'nin transfer faaliyetlerini konuştuk. Bir yandan hemen başarılı olmak istiyoruz diğer yandan zaten mali tablomuz sıkıntılı.

Mali tablomuzu bozacak hamlelerle Galatasaray'ın geleceğini ipotek altına almaya hakkımız yok.

KAP bildirimi yapmamamızı eleştirenleri saygıyla karşılıyoruz. Tüm rakiplerimiz bunu paylaşmıyorken bu bizim rekabet gücümüzü ciddi bir şekilde kırıyor. Yoksa kamuoyundan bilgi saklamıyoruz. Zaten Sportif AŞ'nin tüm bilgileri üyelerimize sunulmaktadır.

Sayın Başkanımız Burak Elmas ile birlikte değerli teknik direktörümüz Fatih Terim'in ortak çalışmalarıyla transfer süreci yürütülüyor.  Transfer dönemi bitince tüm mali bilgiler Başkan Burak Elmas tarafından açıklanacak.

Kıymetli taraftarlarımıza hitap etmek istiyorum. Galatasaray bugün dünyanın en güçlü sivil toplum örgütleri arasındaysa bunun ana kaynaklarından birisinin taraftarımız olduğunun bilinciyiz. Taraftarımızın heyecanının kıymetli buluyoruz. Sosyal medyadan yansımasını dinlemeye, anlamaya çalışıyoruz. 

Mesela, mesleğimle ilgili bir tweet atıyorum, altına yüzlerce transfer yorumu yazılıyor. Bunun sevimli buluyorum. Bazılaı çok da sevecen olmayabiliyor ama bütün bunlar neticede kişisel konular. Kurumsal olarak Galatasaray gibi tarihiyle, birikimiyle, mali gücüyle muazzam bir yapıyı günlük heyecanlarla değil, uzun vadeli bakışla yönetme sorumluluğu taşıyoruz. Elbette bu sene şampiyonluk istiyoruz, inşallah olacağız da ama bundan daha önemlisi çocuklarımıza nasıl bir miras bırakacağımızdır."

Kaynak: Haber Global TV

Remzi Sanver Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri