Galatasaray kar yağışından dolayı İspanya'dan İzmir'e geçecek

Galatasaray FC Barcelona Beşiktaş Spor haberleri
Galatasaray kar yağışından dolayı İspanya'dan İzmir'e geçecek

UEFA Avrupa Ligi'nde İspanyol devi Barcelona'ya konuk olan Galatasaray, İstanbul'daki elverişsiz hava koşulları nedeniyle Barcelona'dan direkt olarak İzmir'e gidecek. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını İzmir'de sürdürecek.

 

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Galatasaray, Camp Nou'da karşı karşıya geldiği Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. İstanbul'daki kar yağışından dolayı sarı-kırmızılıların Türkiye'ye nasıl döneceği merak konusuydu. Aslan, İstanbul’daki elverişsiz hava koşulları nedeniyle bugün TSİ 17.30'da Barselona'dan direkt olarak İzmir'e geçecek.

Süper Lig'in 29. haftasında pazartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray, derbinin hazırlıklarına İspanya'da yapacağı antrenmanla başlayacak. Bugün İzmir'e gidecek olan sarı-kırmızılılar, derbi hazırlıklarına İzmir'de devam edecek, ardından İstanbul'a geçecek.

Öte yandan Galatasaray'ın, hem olumsuz hava koşulları hem de perşembe günü Barcelona ile oynanacak rövanş maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) maçın ertelenmesi talebinde bulunması bekleniyor.

 

Kaynak: İHA

Galatasaray Barcelona İstanbul İzmir kar yağışı Beşiktaş Derbi