Galatasaray için Alexis Vega iddiası... Ya bugün ya da hiç

transfer haberleri Galatasaray Meksika futbol
Galatasaray için Alexis Vega iddiası... Ya bugün ya da hiç

Süper Lig devi Galatasaray'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Alexis Vega'yla ilgilendiği iddia edildi. Oyuncunun kaderi 24 saat içinde netleşecek.

Alexis Vega, Chivas'ta hakkında en çok konuşulan oyuncu olan oyuncu oldu. Adı diğer takımlarla anılıyor ve kulüpte kalması beklenmiyor.

Futbolcunun  saatleri sayılı. Chivas, Vega'dan para kazanmak istiyorsa onu 1 Ocak'tan önce satmak zorunda. Aksi halde Vega, herhangi bir takımla anlaşıp sezon sonunda bonservissiz takımdan ayrılabilir.

ESPN Arjantin'e göre Galatasaray oyuncu için önemli bir seçenek olarak öne çıktı. Meksikalı orta saha oyuncusu, Galatasaray formasıyla Avrupa futboluna geçiş yapma imkanına sahip. Ancak bunun için sadece 1 günü var.

ESPN, oyuncunun Galatasaray'a 1 günde transfer olmasının zayıf bir olasılık olduğunu yazıyor. Zira Sarı-kırmızılı ekibin transfer konusunu Guadalajara kulübüyle görüşmesi gerekecek ki bu da futbolcunun sözleşmesinin bitimine az bir süre kaldığı için çok yüksek bir ihtimal değil. Maaş meselesi de tartışılacak başka bir konu olacak

Chivas, Galatasaray olmazsa 26 yaşındaki Vega'yı Meksika ekibi Cruz Azul'a satabilir. Aksi halde bonservis bedeli alamamış olacak.

ESPN Cruz Azul'un Vega'yla ilgilendiğini belirtti. Ancak orta saha oyuncusu kulübünde en yüksek maaşı alan oyuncu olduğundan bu transfer de zor görünüyor.

Oyuncu, teklifleri kabul etmeyip FIFA düzenlemesinden faydalanıp 2024'e girince istediği kulüple istediği şartlarda görüşmeyi tercih edebilir.