Galatasaray Gaziantep deplasmanında farklı kazandı

Galatasaray Süper Lig Gaziantep FK
Galatasaray Gaziantep deplasmanında farklı kazandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşı karşıya geldiği Gaziantep FK'yı Mauro Icardi (2) ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya hızlı başlarken, henüz 2. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile golü buldu fakat bu gol VAR'da yapılan inceleme sonucunda ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Aslan bu karardan 3 dakika sonra yine Kerem Aktürkoğlu'nun bulduğu golle skoru 1-0'a getirirken, ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar 64. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Mauro Icardi'nin attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

Arjantinli golcü bu golden 9 dakika sonra kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirerek durumu 3-0 yaptı ve takımını iyice rahatlattı.

Galatasaray 75. dakikada günün başarılı isimlerinden Kerem Aktürkoğlu ile bir gol daha bulsa da bu gol de VAR'da yapılan inceleme sonucunda iptal edildi. Ve karşılaşma konuk ekibin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 7 yaparken, ligde de maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Gaziantep FK ise ligde çıktığı 4. maçta da sahada mağlubiyetle ayrıldı ve ligin son sırasına demir attı.

Süper Lig'e verilecek milli aranın ardından oynanacak 5. hafta karşılaşmalarında Galatasaray sahasında Samsunspor'u konuk edecek. Kırmızı-siyahlılar ise Kayserispor'a konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri Gaziantep FK Galatasaray maçı Süper Lig Gaziantep FK galatasaray maçı