Galatasaray Fred'i beklemeye aldı, Ndombele için girişimler hızlandı

Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Fred'i beklemeye aldı, Ndombele için girişimler hızlandı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Orta sahasını yıldız bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray bir süredir Manchester United'dan Fred için girişimlerini sürdürüyordu. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı oyuncunun transferinin zora girmesiyle bir diğer alternatif Tanguy Ndombele için vites arttırdığı iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek 3. tura yükselmeyi başaran Galatasaray'ın transferde hız kesmeye niyeti yok.

Icardi, Zaha, Bakambu, Angelino gibi önemli isimlerle anlaşan Cimbom son olarak da Kerem Demirbay'ı kadrosuna katmıştı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Tottenham'dan Tanguy Ndombele için girişimlerini sürdürüyor.

Haberde Manchester United'dan Fred transferinin zora girmesinin ardından Sarı-kırmızılıların Ndombele için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Napoli formasıyla tüm kulvarlarda 40 kez sahaya çıkarken 2 gol, 1 asist üretti ve takımıyla İtalya Serie A'da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ndombele, Fransa Milli Takımı'yla da toplamda 7 kez sahaya çıkma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Tanguy Ndombele Fred Galatasaray Tottenham